EUlle käyttöön brittien pisteytyssysteemi muuttajille

Vapaamielinen maahanasettuminen Englantiin loppui 31.12.2020. Maa otti omaan kontrolliinsa päätökset siitä paljonko väkeä saa tulla ja erityisesti mitä väkeä maahan asettuu. Tätä säätävät asetukset on kuvattu selkeissä kuvauksissa netissä. Valinnat perustuvat perusvaatimuksiin ja pisteytyksiin.

https://www.gov.uk/guidance/the-uks-points-based-immigration-system-information-for-eu-citizens.fi

Asumislupia on eri ryhmille erikseen kuten opiskelijoille, työntekijöille, EUn kansalaisille ja erityisryhmille. Ns globaalin tason osaajat pääsevät koko jonon ohi.

Perusvaatimuksena kaikille on mm, että tulija osaa englantia vähintään melko hyvin, hänellä on ammatti ja koulutus, hänellä on opinto- tai työpaikka ja hänellä on varaa tulla toimeen Englannissa ilman avustuksia. Henkilön rikosrekisteri tarkastetaan ennen viisumin myöntöä ja tuntemattomana on turha kolkutella ovia maahan.

Vanhaan tyyliin Englantiin voi mennä puoleksikin vuodeksi kerrallaan bisnesten, kurssien ja turismin takia.

Järjestys on palannut brittein saarille. Sinne ei enää rynni 2.-300.000 siirtolaista nettolisäyksenä vuodessa vain omin luvin. Pienellä saarivaltiolla on määränsä mitä se voi ja haluaa ottaa vastaan. Brittien sosiaaliturvan varaan ei tulla enää elinkeinona.

Sama järjestelmä tarvitaan EUlle. Mitään järkeä ei ole antaa EUn rajojen vuotaa millään perusteella.

Oheisesta graafista näkee puusilmäkin brittien tehneen osuutensa migraation hyväksymisessä.

 

 

+12
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu