EUn selkärangaton moraali

EU ja Suomi kehuvat mielellään arvojaan juhlapuheissa joka käänteessä, mutta todellisuudessa molemmat vaikenevat poliittisista ja taloudellisista syistä suurista vääryyksistä aivan kuin  lökäpöksyt.

Tällä hetkellä valmistellaan vuosikymmenten tärkeimpiin kuuluvan kansalaisoikeuksien puolustajan Julian Assangen luovutusta kidutettavaksi Lontoosta USAhan paljastuksista, jotka ovat olleet kaikkien tavallisten ihmisten etu eikä haitta muuta kuin valtiovakoilun herkälle egolle.

Assange on australialainen eikä hän ole tehnyt USAssa mitään lainvastaista, mutta silti häntä uhkaa luovutus ja elinikäinen vankeus eristyssellissä kidutettuna.

Assange on toimittanut lehdistölle suoraa näyttöä USAn valtion tekemistä sotarikoksista ja sotien yhteydessä tehdystä korruptiosta sekä valheista.

EUn johto sen paremmin kuin Pohjoismaiden johtokaan ei hiisku sanaakaan tätä noitajahtia vastaan.  Ruotsin oikeuslaitos viritti rikollisesti tekaistun raiskaussyytteen Assangea vastaan.

Meidän viherpunikkihallitus käyttää valtavasti energiaa suomalaisten ISIL -naisten turvaamiseen, muttei uskalla arvostella todellista vääryyksien tekijää USAta, joka mielellään esittää itsensä vapauden esitaistelijana.

Saman välinpitämättömyyden kohteena on ollut Edward Snowden, vaikka hän myös on tehnyt suuren palveluksen massoille, joilla vielä jotain kykyä ajatella omilla aivoillaan ja ymmärrys kansalaisurkinnan vaaroista.

Mieleen palaa myös se vaikeneminen EUssa USAn tekemästä pitkäaikaisesta huippupoliitikkojen salakuuntelusta. Mutti Merkel oli tämän kohteena kymmenen vuotta eikä hänkään ole asiasta mitään maininnut sen koommin.

Täytyy kysyä mikä tämän ylenpalttisen nöyristelyn aiheuttaa. Kuka on ostanut valtamedian hiljaiseksi? Onko meillä mitään oikeaa itsenäistä mediaa olemassakaan?  Median pääkohde piilovaikuttamisen paljastamisessa on vain Venäjä, vaikka USA on tässäkin toimessa huomattavasti suurempi manipulaattori jo pelkästään siksi, että useat uskovat sellaisenaan USAn  propagandan, mutta harvat Venäjän.

Näinä aikoina tunnen häpeää EUn ja Suomen kansalaisuudestani ja myötähäpeää kunnollisten amerikkalaisten puolesta.

.

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu