EUn tulevaisuus on täyspilvinen

EUn migraatiovastaava Ylva Johansson

Tuoreet komissaariuutiset Brysselistä eivät lisää luottamusta tulevaisuuteemme EUssa, vaikka uusi  EUn migraatioministeri Ylva Johanssonia hymyilyttää. EU on nyt sellaisten populistien käsissä, että voimme odottaa pilvistä sadekeliä alueelle vuosiksi.

Komissaarinimityksistä voi mainita kolme. EUn muutto- ja rajapolitiikka jää Ruotsin Ylva Johanssonin harteille, EUn kehityspolitiikka erityisesti Afrikka-suhteet mainiten Jutta Urpilaiselle sekä talouskomissaarin tehtävät italialaiselle finanssinerolle Paolo Gentilonille, joka on jo näyttänyt puuttuvat kykynsä.

Jo tämän joukon kyvyt riittävät melkoiseen taloudelliseen tuhoon kuten olemattomaan rajavalvontaan yhdistettynä vapaaseen liikkuvuuteen,  verovarojen käyttöön massamuuttoon sekä EUn yhteisten talousvastuiden kasvattamiseen nykyisestä hamaan tulevaisuuteen.

Olen itse jo niin vanha, että säälin vain lähinnä jälkikasvuani, kun Urpilainen lähtee kavereineen pelastamaan EUn kansalaisten verosenteillä maailmaa ja hoitamaan hänelle sälytettyä vastuuta ”EUn kehitysmallista, jonka noudatettava globaaleja realiteettejä”; ei ole vaikea lukea mitä vapauksia tuo antaa.

Tässä leikissä populismi Suomen saamista takuutuksista on nyt pikku juttu.

 

emailjuuso

Puoluejärjestelmiä karsastava ICT-alalla leipänsä tienannut helsinkiläinen, joka kannattaa löyhää EUta ja vain hyödyllistä ja hallittua maahanmuuttoa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu