Turvallisuutemme uhka tulee etelästä

EUn turvallisuuden väitetään olevan vaarassa. Harva kysyy miten, koska useimmat luulevat uhan tulevan idästä.  Tämä ei ole älyä osoittava pelko vaan populismin tuottama pelkotila, jolle ei ole mitään järjellisiä perusteita.

On totta, että koko EU on suuressa vaarassa. On helppo nähdä mikä tuo vaara on.

Afrikasta, Lähi-idästä ja pitkin Aasiaa ovat nopeasti lisääntyvät ihmismassat keksineet hakeutua EUn alueelle. Tulijoita on lyhyellä aikavälillä Ranskan presidentti Macronin mukaan hyvinkin  200 miljoonaa, jotka pääosin Afrikasta. Tämä kehitys on jo meneillään.

Monelle suomalaiselle nämä luvut ovat niin paljon suurempia kuin heidän parin tonnin tilinsä, ettei tilanteen vakavuus oikein hahmotu.

Naapurimme Venäjä on suuri mörkö, vaikka sen väestö on vajaa kolmannes EUn väestöstä ja sillä on itsellään tarpeeksi uhkaa Kiinan ylikansoituksesta ja saastumisesta. On täysin selvää, että Kiina jatkaa väkensä ujuttamista Venäjän itäosiin ja mm Afrikkaan. Sillä on siihen kovat paineet.

Meidän uhkamme EUssa on massamigraatio ja sen tuomat taloudelliset rasitteet sekä sisäiset levottomuudet. Venäjä on meille myös omia viherpunaisiamme pienempi uhka. Tämä väki on kyvytöntä näkemään pidemmälle ja täysin välinpitämätön EUssa vallitsevan yhteisön hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Tavalliselle suomalaiselle sanon, että antakaa populistien ja solidaarisuushömpän esittäjien viedä itseänne niin päädytty tilanteeseen, jossa jokaisen tulovero on vähintään 50% ja eläkkeenne puolet nykytasosta. Miljoonien tulijoiden elatus on jostain maksettava. Poliitikot eivät sitä itse hoida.

Tervetuloa yhdessä venäläisten köyhien kanssa syömään lihatonta kaalikeittoa. Ohisalo, Tuppurainen, Urpilainen tai Marin ei silloin ole teidän kanssanne samassa soppajonossa. He vain seuraavat jossain turvassa tilanteen kehittymistä.

 

 

 

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu