EUn ulkopuolelta muuttaville on asetettava kielitaitoehto

Maahanmuuttajien itsenäinen vastuunotto elämästään on monelta osin kiinni kielitaidosta.

Jos teini tai aikuinen muuttaja ei osaa maassamme yleisesti osattuja kieliä kuten englantia, suomea tai ruotsia, hänestä tulee jopa sukupolvesta toiseen pelkkä sosiaalihuollon asiakas ja sitä emme halua. Meilä ei ole varaakaan sellaiseen väkeen.

Ilman kielitaitoa ei onnistu omien asioiden hoito eikä työnsaanti tai koulutus. Ilman koulutusta tilanne on sama, mutta kielitaitoinen voidaan kouluttaa, kielitaidotonta ei.

**

Iltalehti kirjoitti tänään niistä suurista ongelmista, jotka seuraavat, kun eri kansanosilla ei ole enää yhtä yhteistä kieltä, tässä tapauksessa Suomen kieltä

Meillä on pääkaupunkiseudulla kouluja, joissa on 30-60% oppilaista muuttajataustaisia monet ilman kunnollista suomen taitoa.

Tämä johtaa yhdessä eri etnisten ryhmien kulttuurien kanssa hajoavaan kansakuntaan ja alikehittyneisiin heimokulttuureihin, joista nämä ryhmät ovat aikanaan paenneet niiden heikkouksien takia. Yhteistä näille on se, ettei Suomessa tule toimeen jollain arabian, farsin, somalin tai suahilin murteella.

**

Pääministeri Marin on taas levittänyt ideologiansa mukaista lääkitystä tähän ongelmaan. Hän satsaisi lisää rahaa ja tukia kotouttamiseen juuri, kun tulisi toimia päinvastoin ja rajoittaa sopimattoman aineksen tuloa sekä antaa tukia tulleille vain hyvin rajatun ajan eikä vuosikausia.

Tuntien ihmisen synnynnäisen laiskuuden, eivät nämä tulijat aktivoidu ja sopeudu kuin joutumalla reippaasti ja pakolla hoitamaan osaamisensa kuntoon. Pois tulkkipalvelut, monikielinen opetus ja tukiryhmät niin on opeteltava tulemaan itse toimeen.

Muistetaan mihin johtaa pehmoilu. Ruotsin vihervasemmisto epäonnistui 30 vuoden ajan muuttajien kanssa. Rikollisuus on tapissaan ja tukikustannukset pilvissä.

**

Nyt eronnut pääminister Löfven lässytti vielä eropuheessaan kuinka Ruotsidemokraatit, joilla on järki päässä, ovat natseja ja populisteja. Löfven itse on puolueensa ohella tyhjäpäinen ideologi, joka on tuhonnut maataan massiivisesti.

Ainoat demarit, joilla on ymmärrys tehtävästään pitää huoli kotimaastaan,  ovat Tanskassa.

 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b140fa0a-6f07-43e6-989b-c4cbae43b1ee

+10
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu