EUn velkaelvytys on täysin ilmaista

EUn byrokraatit haluvat ottaa 2.500 miljardia taas lisää yhteisvastuullista lainaa onnettoman liittovaltion onnettomaan taloustilanteeseen.

Mutta ei hätää mitään. Olen aiheesta kirjoittanut jo aiemmin ja oppinut, ettei valtioiden velkaantumisella ole mitään väliä. Viisaat blogini kommentoijat ovat valistaneet, että näin on:

Rahaa voidaan siis luoda tyhjästä, sitä on määrättömästi ja mitään ei tarvitse takaisin maksaa eikä inflaatiostakaan ole tietoakaan puhumattakaan korkojen noususta.

Korkeintaan joudutaan vähän velkakirjoja kirjoittelemaan ja vaihtamaan sitten homma hoidettu. Hieman tulee paperitöitä muita työsuoritteita ei tarvita. Elämme mukavasti virtuaalitaloudessa.

Ovat nuo ekonomistit ja pankkiirit fiksua porukkaa! Pian saamme syödäkin virtuaaliruokaa ja asua virtuaaliasunnoissa. Kehitysmaissa on jo ylletty tähän kauan sitten. Onneksi sieltä tulee väkeä miljoonittain EUn ja USAn yhteiskuntiin opettamaan meitä kehittyneempää taloudellista toimintaa ilman työntekoa, tuotantoa, huolia ja vastuuta.

 

 

 

+4
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu