Eurovision höpönassu haukkuu EBUn

Joku tolkku pitää olla minkä tason höpönassujen aivoituksia tulisi edes kuunnella.

Tarvitaan jonkinlainen uskottavuus. Sitä ei tässä ole hitustakaan. Säälittäväähän tämä on. Huutokilpailut ovat henkisesti liian rankkoja näille nuorille ”artisteille”.

Hyvistä  tavoista ei ole tietoakaan. Kun luulee olevansa maailman napa ja ihmiskunnan ja sen moraalin tukipylväs niin kaiken roskan on kelvattava muille.

https://www.iltalehti.fi/palat/ab197e79-4d34-4c58-8677-4b1b2243c514

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu