Feministisen tutkimuksen tuubaa verovaroilla

Viime aikoina on aiheestakin asetettu akateeminen tutkimus paikoitellen kyseenalaiseksi. Siihen on syytä erityisesti humanististen ”tieteiden” kohdalla.

Helsingin yliopiston kuvaus sukupuolen tutkimuksesta kertoo mitä tuubaa tuo tutkimus on jo lähtökohdiltaan. Se on täysin viherpunaisen ideologian läpitunkemaa, jossa tulokset on asetettu jo ennen tutkimaan ryhtymistä.

**

”Helsingin yliopiston sukupuolentutkimuksen tieteenalalla tehdään kriittistä, normeja kyseenalaistavaa ja lähtökohdiltaan moniäänistä tutkimusta. Tutkimuksemme ylittää tieteenalarajat ja sitä tehdään erityisesti kulttuurin ja yhteiskunnan tutkimuksen rajapinnoilla. Tällä hetkellä tutkimuksessa painottuvat muun muassa feministisen ajatteluperinteen tekstien tutkimus sekä  käsitteiden käytön ja historian poliittinen analyysi; työelämän ja organisaatioiden sukupuolistavien rakenteiden ja toimintakäytäntöjen tutkimus; feministinen kriittinen eläintutkimus, ‎kriittinen miestutkimus, queer- ja transtutkimus sekä sekä niiden  yhteydet yhteiskunta-ja kulttuuritieteelliseen eläin- ja ympäristötutkimukseen; erilaisten vähemmistöjen aseman tutkimus; sekä feministinen väkivallan tutkimus.

Tutkimuksemme rakentuu intersektionaaliset näkökulmat huomioonottaville lähestymistavoille. Sovellamme moniulotteisesti erilaisia tutkimusmenetelmiä ja kehitämme feminististä tutkimusmetodologiaa. Tutkimuksemme on kansainvälistä ja osallistumme aktiivisesti erilaisiin tieteellisiin ja yhteiskunnallisiin keskusteluihin.”

**

Verovarojen käyttö moiseen feministiseen tutkimukseen ja metodeihin on härski tapa työllistää ihmisiä yliopiston sokkeloihin. Eihän näillä eväillä heille millään löytyisi töitä todellisesta tuotantoelämästä. Työn hyötyjä olisi mahdoton osoittaa ja asenteellisella tieteellä ei tee mitään.

**

https://www2.helsinki.fi/fi/humanistinen-tiedekunta/tutkimus/tieteenalat/kulttuurien-tutkimus/sukupuolentutkimus

+23
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu