Haaviston tuoreet valheet islamisteistamme Syyriassa

Ulkoministerin valheet

Ulkoministeri Haavisto on ihan ulkona. Hänen ajankäyttönsä ja energiansa kohdistuu vankileirillä olevan muutaman islamistin pelastamiseen, jotka ovat Suomen jättäneet taakseen ja valinneet uskonnollisen hulluuden ja väkivallan kotimaakseen.

Eihän näistä ihmisistä huolehtiminen ole Ulkoministeriön tai ulkoministerin tehtävä.

Maailmalla on joukko suomalaisia vaikeuksissa rikostensa takia ja monista muista syistä eikä heistä huolehdi valtiovaltamme millään tavoin. On käsittämätöntä miksi tämä tusina jollain al-Holin leirillä on poikkeustapaus.

He ovat olleet mukana teoissa, joihin eläimetkään eivät syyllisty ja nyt heille on taattava kaikki oikeudet ja huolenpito.

Jotain vakavasti kieroa on viherpunan ajatusmaailmassa. Haavistokin valehtelee asiassa.

Lastensuojelusta

Jos lastensuojeluun haluaa vedota niin kyllä leiriltä saa pelkästään lapset talteen ilman heidän äitiensä lupaa. Sitä lupaa ei tarvita Suomessakaan, kun lapsia otetaan jatkuvasti pakolla huostaan vanhemmilta, jotka ovat kelvottomia vanhemmiksi. Kaikki tämän tietävät, mutta Haavisto ei.

Oikeuskansleri 10.10.2019:

”Leirillä olevat aikuiset ovat tietoisina vallitsevista olosuhteista ja erittäin merkittävistä riskeistä erityisesti lasten keskeisille perus- ja ihmisoikeuksille menneet alueelle. Lapsen ja hänen huoltajansa oikeuksia yhteensovitettaessa ensisijainen merkitys on lapsen edulla, joka voi syrjäyttää vanhemman intressit. Perhe-elämän suoja ei siten oikeuta huoltajaa lapsen terveyttä ja kehitystä vaarantaviin toimiin. Tämän vuoksi sekä leirin vaikeat olosuhteet ja aikuisiin liittyvä turvallisuusuhka huomioon ottaen oikeuskansleri pitää mahdollisena sitä, että Suomen viranomaiset pyrkivät tapauskohtaisen arvion perusteella kotiuttamaan lapsen hänen elämänsä turvaamiseksi, vaikka huoltajan suostumusta ei saataisikaan.

Oikeuskanslerin oikeudellinen arvio on, että perus- ja ihmisoikeudet, erityisesti perustuslaissa ja lapsen oikeuksia koskevassa yleissopimuksessa turvattu oikeus elämään, lapsen edun ensisijaisuus häntä koskevissa toimissa sekä julkisen vallan perus- ja ihmisoikeuksien perustuslaissa säädetty turvaamisvelvoite puoltavat sitä, että valtioneuvosto pyrkii kansainvälisen oikeuden mukaisesti ja konsulipalvelulain mukaisten toimivaltuuksiensa nojalla ja puitteissa kotiuttamaan ainakin lapset.

Tällaisessa tilanteessa korostuu toimivaltaisen viranomaisen laaja harkintavalta siitä, mitkä toimenpiteet ovat mahdollisia.

Lyhyesti sanottuna on pelkkä lasten nouto täysin mahdollista Suomen lakien osalta.

Kurdit ovat antaneet viedä lapsia turvaan leiriltä eli se ei este ole kuten Haavisto väittää. Mm venäläiset ovat hakeneet yli 100 lasta leireiltä.

Jostain viherpunaisesta syystä nämä aikuiset islamistit halutaan myös tänne. Hehän eivät koskaan Suomessa mitään tuomiota teoistaan tule saamaan, koska on jo tiedossa, että todisteiden ja todistajien saaminen on käytännössä mahdotonta.

On myös kysyttävä voivatko nämä äidit olla lastensa huoltajia Suomessa koskaan. Heidän tekonsa eivät sitä näytä mahdollistavan. Heidän lapsensa joutuvat täälläkin huostaanotetuiksi, jos lastensuojelu toimii oikein.

Kallista hyödytöntä hyysäystä

Lopultakin tähän islamistien hyysäämiseen saataisiin upotettua miljoonia. Juristit siitä tietenkin tiliä tekisivät hyvin. Se on edesvastuutonta verovarojen haaskausta Haaviston ja ministeriönsä toimesta.

Ulkoministeriö on jo laittanut kaksi virkahenkilöä Syyriaan hoitamaan näiden islamistien asioita. Melkoista hyysäystä siis.

Tässä sekoilussa on jälleen yksi esimerkki Rinteen hallituksen heikosta järjenjuoksusta, pimittämisestä sekä valehtelusta. Tämä islamistien rikollinen toiminta on haluttu kääntää joksikin inhimilliseksi tragediaksi, vaikka nämä naikkoset eivät kuulemma edes kadu tekojaan. Miksi me heitä tänne sitten haalimme herra Haavisto? Vai oletko käynyt tekemässä jonkin rakastamasi kansainvälisen sopimuksen, joka tähänkin hulluuteen velvoittaa.

 


Kuva: ”Iloitkaamme hän on kotiutunut”. © blogisti

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu