Häiriintynyt seksuaalikäytöksemme

Nuori miehenalku sai tuomion alaikäisenä tallennetun pornovideon hallussapidosta. Videolla nähtiin lasten harrastavan seksuaalisia tekoja ja mm paneskelevan kanaa.

No nettihän on tunnetusti täynnä tätä törkyä eikä kaikenlaisen kieroontuneen esittämistä juuri liberaalipiireissä nykyään paheksuta. Mitään ihmeteltävää ei tässä kehityksessä siis ole. Tarkoitan tällä sitä, etteivät edes ala-ikäiset ole suojassa tältä materiaalilta. He katsovat sitä ja tallentavat sitä koneilleen.

On aikuisilta äärettömän tekopyhää rangaista ala-ikäistä todennäköisesti aikuisten tuottaman, välittämän sekä teknisesti mahdollistaman törkymateriaalin hallussapidosta.
Sääliksi käy lasten lisäksi eläimiä, joilla ei ole todellisuudessa mitään turvaa tällaisia tekoja vastaan. Ne ovat ihmistä huonommassa asemassa.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/aa62671b-f2fd-4690-ab52-0426aff8b95e

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu