Halla-aho on tehnyt miehen työn eikä selittele

Jussi Halla-ahon lähtöaikeet puolueensa johdosta ovat olleet havaittavissa hänen käytöksestään, joka on ollut pitkään asiallista, mutta hyvin vaisua.

Halla-aho on miehekkäästi pitänyt tapetilla terveen järjen käyttöä ja vastuuta Suomesta. Vastalahjaksi hän sai laajan kannatuksen ja maatamme tuhoavien voimien sontakuorman, jota tuottavat progressiivinen arvoton ja aivoton rääväsuiden joukko politiikassa ja mediassa. Sitä tavaraa on kannettu Jussin kintuille somesta maan poliittiseen johtoon asti.

Puolueet ovat EUn jäsenaikana alkaneet pyllistämään tavalliselle kansalle kumartaessaan syvään Brysseliin ja Berliiniin. Nyt uutena palvontakohteena on Washington ja sen dementikko, joka kelpaa vihervasemmistollekin. Odottelemme Nato -virkojen avautumista. Kaikille virkamiehille ja poliitikoille on silloin tuottavia palkkio- ja eläkevirkoja saatavilla runsaasti.

Halla-ahon persoona, joka on konkreettisesti isänmaallinen, on kuvattu kuin eräs blogin kommentoija päälaellaan. Jussi mainitaan Putinin kannattajaksi, mikä nyt on iso loukkaus sille sanomalle, jota Jussi on vienyt eteenpäin. Ne maanpetturit löytyvät kyllä ihan muista puolueista.

Suomi ei oikein ansaitse muita kuin virkakorruption harrastajia, poliittisesti korrekteja perässähiihtäjiä ja nöyriä mielistelijöitä maata johtamaan. Tilanne on tämä kaikessa surkeudessaan.

Suomalaiset juhlivat kansainvälisyyttään ymmärtämättä miten se käytännössä vakavasti ylikuormittaa heikolla itsetunnolla varustetut johtajamme, jotka eivät riittävästi kykene pitämään puoliamme.

 

+36
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu