Hallitus on haluton edistämään Suomen vaurastumista

Suomea johdetaan hallituksella, jolla on kaksi äärimmilleen vietyä ominaisuutta; (1) ministereitä on käsittämätön lauma ja (2) lähes kaikki tuntuvat keskittyvän vain rahan törsäämiseen kotimaassa ja ulkomailla, eikä suomalaisten vaurauden kasvattamiseen.

https://valtioneuvosto.fi/marinin-hallitus/ministerit

Meillä on yhteensä 19 ministeriä. Heistä vain yksi on korvamerkattu edistämään  Suomelle elintärkeää ulkomaankauppaa. Hän on ministeri Skinnari. Hänenkin toinen tehtävänsä on toimia kehitysyhteistyöministerinä.

Eli Suomen hallituksen panostus Suomen viennin eteen on 0,5 ministeriä ja muuhun byrokratiaan on asetettu 18,5 ministeriä.

Tämä kertoo paljon hallituksen käsityskyvystä mikä on tärkeää tässä taloustilanteessa. Sillä ei ole mitään käsitystä siitä, millä Suomen hyvinvointi rahoitetaan.

Tuore uutinen USAsta kertoo Nokian tulleen kakkoseksi operaattori Verizonen 5G verkkopäivityksessä. Tämän yksittäisen kaupan arvo on noin 5.000.000.000€. Tiedän, ettei valtiovaltamme ole nykyään edistämässä Suomen kaupallisia etuja maailmalla. Sitä ei sellainen työ kiinnosta vain verottaminen ja rahan lahjoittaminen. Esimerkiksi Etelä-Korean hallitus ja virkavalta ovat suuresti kiinnostuneet viennistä ja markkinoista mm USAssa.

Meillä poliitikkoja kiehtovat enemmän vaikkapa BLM- tai LGBTQI -liikkeiden tuki tai Trumpin arvostelu, joista mikään ei tuota Suomelle yhtään mitään.

Verizonen kauppa menikin etelä-korealaiselle Samsungille.

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu