Harvinaisuus – älykäs ja vastuullinen EU -poliitikko

Katselin tuossa tuoreimmat unkarilaisen ulkoministeri Peter Szijjarton haastattelut. Jäin ihmettelemään miten joku poliitikko EUssa puhuu niin selvästi ja täyttä asiaa, ettei tarvitse tulkita mitä hän sanoi tai miksi hän on jotain mieltä. Hän ei myöskään näytä kärsivän EUn laajuisesta sairaudesta, jota kutsutaan poliittiseksi korrektiudeksi.

Haastarteluissa nousee aina esille ulkomaisten toimittelijoiden kohdalla suuri ihmettely Unkarin, Puolan, Slovenian ja Tsekinmaan haluttomuudesta ottaa pakolla EUn ulkopuolelta tulevia elätettäviä muuttajia.

Ministerin vastaukset ovat selkeitä. On Unkarin oma asia keitä se maahansa laskee eikä EUn. Unkarin hallituksen tehtävä on Unkarin etujen ajaminen eikä maan vakauden ja talouden järkyttäminen ei-halutuilla muuttajilla, jotka eivät edes kulttuuriltaan istu Unkariin.

Tämä käy hyvin järkeen. Peter Szijjarto toteaakin oikein, että EU on vahvin, kun sen jäsenvaltiot ovat vahvoja ja omintakeisia. Lisäksi hän sanoo, ettei massamigraatio  ole mikään yleinen ihmisoikeus, joka ylittää maan määräysvallan rajoistaan. Onkin ihmeteltävä mitä muut EUn poliitikot ovat EUlle tekemässä ja miksi.

Ministerin haastatteluita löytyy helposti mm. youtubesta.

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu