Helsingin katurakennustoimi on heikosti johdettu

Helsingin autoilevat asukkaat ovat joutuneet kärsimään yhä heikommista tieoloista, jotka johtuvat heikosta työn laadusta ja käsittämättömän typeristä valinnoista.

Yksittäiset työmaat seisovat kuukausia eikä niillä tapahdu mitään. Kalliit koneetkin voivat seisoa työmailla ilman käyttöä. Autoilijoiden kulkupelit ja matkustajat kärsivät työmaiden surkeasta kunnosta ja kestoista.

Kysymys kuuluu miksi töitä ei osata ajoittaa niin, että katu avataan, vasta kun muut työt voidaan aloittaa ja katu saadaan nopeasti suljettua heti työn tultua tehdyksi. Eihän tämä voi olla niin vaikeaa. Oikea työjärjestys ja ajoitus onnistuu muissakin maissa.

Toinen ongelma on, että keskeneräisiä katutyömaita ei viitsitä tasoittaa, vaikka se onnistuu hyvin koneilla. Työmiehet jättävät kamalia ”päällystettyjä” monttuja kohteisiin. Lisäksi asvaltoinnin reunat ovat törkeän teräviä ja korkeita,ne hajoittavat renkaat. Miksei voi tehdä koneilla loivia reunoja ja tasoiteta monttuja No kun ei viitsitä.

On kummallista, ettei työn laatua valvota ja puututa onnettomiin työn tuloksiin. Helsingin katutyömaat ajaa läpi muutamassa ääivässä ja työmaiden laatu on tarkastettu sekä kehnot alihankkijat potkittu pihalle. Virkamiehillä on kyllä tähän aikaa.

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu