Helsinki slummiutuu vauhdilla

Helsingin kaupunkisuunnittelu on ammattitaidottomien ideologien näpeissä. Kaupungin johto tuhoaa kaupungin viihtyisyyttä virkamiesten ohella.

Yksi syy tälle hulluudelle on myös siinä harhaluulossa, että jokaisen Helsinkiin haluavan on päästävä tänne asumaan. Ei tarvitse päästä.

Täyteen ahdetut betonislummit tornitaloineen muuttuvat 30 vuodessa hyljeksityiksi alueiksi, joiden asuntojen hinnat romahtavat. Alueille jää asumaan vain vähävaraisia ja maahanmuuttajia vuokratuella.

Epäviihtyisyys, luonnoton asumistapa, ahtaus, harmaus sekä luonnon puuttuminen ajavat ihmiset pois näistä Sinnemäen ja Vartiaisen aivopieruista syntyneistä urbanisaation helmistä ja ihmisten ahtamisesta läjiin.

Näitä päättäjiä ei tulla hyvällä muistamaan se on varmaa.

 

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010317174.html

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu