Hesarin oudot näkemykset laittomasta muutosta

Tänään Hesari kirjoitti taasen kummallisia näkemyksiään laittomasta EUn rajojen ylityksestä sekä EUn mukamas heikosta moraalista.

Hesarin pääkirjoitus viisastelee aiheesta, jota se ei hallitse vaan jankuttaa arvoistaan ikäänkuin ne riittäisivät selviytymiseen maailmassa. EUn rajojen laiton ylittäminen on ylittäjän vastuulla.

Jos rikosta suorittaessa käy huonosti niin se ei ole EUn vika. EUn ei tarvitse pelastaa ihmisiä maalta ja mereltä tilanteista, joihin he ovat itsensä saattaneet päästäkseen laittomasti EUn alueelle. Jos lailliset tavat saada viisumi ei tuota tulosta tai laillista tapaa ei ole edes kokeiltu niin se ei oikeuta muihin tapoihin.

EUlla on rajansa, jotta alueelle ei vaelleta vapaasti. EU-mailla ei ole mitään velvollisuutta laskea väkeä etelästä ja idästä asettumaan alueilleen ja huoltamaan heitä verovaroilla.

EU-mailla on oikeus päättää montako muuttajaa kukin maa ottaa vastaan ja keitä sekä minkälaisia yksilöitä otetaan. Ukrainalaisia otettiin vastaan iso joukko, koska heillä on hyvin sama kulttuuri, useimmilla ammatti sekä koulutus ja kyky sekä halu työllistyä. Heistä ei tullut samanlaista rasitetta kuin joistain muista. He pystyivät myös sopeutumaan paikallisiin oloihin.

Pelkästään Afrikassa on kymmeniä miljoonia muuttohalukkaita, joista moni  elintasomuuttajia. Rajoja ja muuttosääntöjä täytyy siksi kunnioittaa vastuuttoman progressiivisen Hesarinkin. Terve itsesuojelu ei ole moraalitonta. Me emme välttämättä halua tänne hallitsematonta massamuuttoa omissa kuplissaan elävistä rinnakkaiskulttuureista, jotka eivät sukupolviin sopeudu muuttomaan oloihin.

 

https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000009535731.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu