Huomaatko, että hallituspuolueet sahaavat linssiisi

Taas iltaisin puoluepomot istuvat  ajankohtaisohjelmissa ja kusettavat sinua 6-0.

Tällä kertaa akuutti aihe on ollut poliiseilta puuttuva vaivaiset 30 miljoonaa euroa.

Hui hurveää miten käy maan turvallisuuden. Saadaanko nyt kaikki narkkarit sisään putkaan ennen pakkasia ja miten käy nuorisojengien ohjaus, kun poliiseja puuttuu.

**

No älkää pelästykö. Kaikki on vain näytelmää. Eihän 30 miljoonaa ole kuin nakkikioskirahaa hallitukselle. Se voidaan maksaa milloin vain, mutta ensin tehdään tästä draamaa.

Marin ottaa joka toinen päivä tuon verran velkaa Suomelle. Rahaa riittää jakaa ympäri maailmaa ja haalia väkeä Lähi-idästä ja Afrikasta elätettäviksi. Kohta alkavat afgaanit tarvitsemaan Suomessa satoja miljoonia, kunhan Haaviston Pekka saa evakuointilennot kuntoon.

Rahaa riitti nuo 30 miljoonaa mm pelkästään Akatemian ihmistieteiden höpöhöpö -tutkimushankkeisiin transgenderismin ja feminismin alueille ja vastaaviin.

Kyllä poliisi rahansa saa tämän näytelmän jälkeen.

+21
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu