Huumeiden käytön julkisen markkinoinnin on loputtava

Huumeiden käytön julkinen edistäminen mm somessa on saatava tuomittavaksi teoksi. Huumeiden käytön vapauttamista ajavat ihmiset ovat yhteiskunnalle tuhoisia.

Jokainen huumeveikkojen aiheuttamien ongelmien kanssa painiva vanhempi, lähimmäinen, poliisi, järjestysmies, vartija, lääkäri, psykiatri, sosiaalityöntekijä, tuomari tai rikosuhri tietää mihin lisääntynyt pöllyssä olo johtaa.

Nämä vastuuttomat ihmiset huumeiden himossaan haluavat tehdä aineiden käytöstä helppoa ja vaivatonta. Lisäksi narkkailu halutaan normalisoida. Moni heistä kirjoittaa jatkuvasti somessa vain huumeiden vapautuksesta, mikä kertoo, ettei heillä ole muuta tekemistä kuin miettiä huumeita ja niiden käyttöä. Addiktio on niin vahva ja ylitsekäyvä voima.

Me emme halua yhtään lisää tällaista väkeä joukkoomme yhä nuoremmista ja lapsista.

Huumeiden käytön vapautusta vaativat esittävät lisäksi valheita harrastuksestaan. Päävalheita on, ettei narkkaus haittaa ja se on heillä hallinnassa ja vain viihdekäyttöä. Lisäksi ristiitaisesti valehdellaan, ettei narkkari pääse addiktiostaan (joka on kuulemma ihan hallinnassa).

Totuus on, että narkkauksen tulee olla rikos kuten huumeiden kaupankin, joka johtaa rangaistukseen, joka on pakkohoito. Hoitomuotona on maailmalla toiminut kova ruumiillinen työ. Sen parantava vaikutus on erinomainen verrattuna sellissä pitoon. Muutama vuosikin metsätöissä tai peltohommissa tekee monelle käyttäjälle jo ihmeitä.

Narkkareiden ymmärtäminen tarkoittaa juuri pakkohoitoa eikä huumeiden käytön vapauttamista ja tukien lisäämistä. Narkkareiden puheoikeutta asiassa ei tarvita, koska on vain ajan kysymys, kun muut joutuvat heitä hoitamaan ja elättämään eli vastuu heistä jää kuitenkin muille.

Sellaiseen tilaan ajautuminen ei ole mikään suojeltava ihmisoikeus. Vihreiden puolue löi jo ennestään tylsän kirveensä kiveen lähtiessään tukemaan käytön helpottamista. Kansa on nähnyt kotinurkissaan tarpeekseen nuoria hupparipäitä huojumassa laidasta laitaan keskellä päivää, kun olisi normaalia olla koulussa tai töissä.

+7
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu