Hyödyttömistä idiooteista

Hyödyllisistä idiooteista kirjoittaa tänään Puheenvuorossa Pasi Majuri. Hän on löytänyt tällaisen idiootin Kauppalehden toimituksesta.

Mitäkö mieltä olen tuosta blogijutusta?

En ole vakuuttunut siitä, että yhden toimittajan neutraali juttu Venäjän vaarallisuudesta on tuollaisen vuodatuksen arvoinen.

Venäjä tarvitsee melkoisen pätevän syyn ottaakseen riskin ja hyökätäkseen EUn alueelle. Kauppalehden toimittaja arvioi näin ja aivan oikein.

Älykäs ihminen, joka ei ole vauhko, tajuaa tämän. Jos Venäjällä olisi mielestään syy kaapata Suomi ja muita alueita EUsta, se olisi sen jo tehnyt. Miksi se odottelisi blogisti Majurin heräämistä vaaraan?

**

Olen itse suvusta, joka kärsi enemmän Venäjän aggressiosta kuin suurin osa suomalaisista. Isäni laaja suku menetti maansa ja omaisuutensa sekä useampi henkensä ryssien hyökkäyksessä.

Isäni palveli kaikilla sodan päärintamilla kaikki sotavuodet. Hän kertoi minulle pienestä asti mitä sota on ja mitä on ryssien hallinto, kommunistit sekä suomalaiset maanpetturit. Hän kertoi myös minkälaisia olivat tavalliset venäläiset, joita oli Kannaksella paljon. Heitä pidettiin täysin kotiutuneina Suomeen ja moni heistä taisteli Suomen joukoissa Venäjää vastaan.

**

Päivän avainsana ulkopolitiikan uutisissa on hybridivaikuttaminen. Tosiasiassa sen merkitys on täysin mitätöntä.

EUn löyhäpäinen johto laskee alueelleen satoja kertoja enemmän laittomia  elintason kalastelijoita Lähi-idästä, Aasiasta ja Afrikasta kuin mitkä joukot uhkaavat meitä Venäjien rajoilla. EUn rajat vuotavat kuin seula ja vieläpä tarkoituksella.

Se hybridiuhka on täysin itsemme aiheuttamaa. Sallimme typerien aikansaeläneiden kansainvälisten sopimusten ja arvohöpinöiden pakottaa meidät ottamaan vastaan ja ylläpitämään väkeä, joka vain väittää olevansa pakolaisia. Eikä edes  pakolaisuus voi olla perusta laskea väkeä massoittain alueellemme.

Majuri ei älyä vaatia tällaisten idioottimaisten sopimusten mitätöintiä, vaikka hän tietääkseni on juristi.

**

Yhtä heikkoa on ajattelu Suomessa asuvien venäläisten muodostaman uhan edessä. Olisiko aika tajuta poliitikkojemme, ettei meidän tule hyväksyä kaksoiskansalaisuutta venäläisille.

Meidän ei myöskään pitäisi myydä maata keillekään ulkomaalaisille vaan korkeintaan vuokrata sitä ja rajoittaa maan käyttöoikeutta. Asia on täysin päätettävissämme.

Miksi me tarjoamme venäläisille suuremmat vapaudet kuin Venäjä tarjoaa suomalaisille?

Tässä on taas runsaasti esimerkkejä miksei juristin koulutus tuo kykyä toimia ja ajatella itsenäisesti.

**

Suomella on kolme uhkaa, joihin sen tulee varautua. Niistä suurin on EUn tuoma uhka itsenäisyydellemme ja kansanvallalle. Peruskoulun ala-asteen matikalla voi kukin laskea mihin kansanvalta on Suomessa kutistunut EUssa. Se on olematon.

Toinen uhka on massamuutto EUn alueelle mukaanlukien hölmöläisten avoin siirtolaispolitiikka EUssa. Äänestäkää vaan hallituspuolueita niin tuo typeryys jatkuu.

Kolmas on Venäjä, jos se muuttuu sisäisesti epävakaaksi. Venäjän uhkaa edesauttaa täysin lapsellinen usko kykyymme estää maahan tunkeutuminen muutamalla lennokilla, kun siihen tarvitaan tuhti määrä ohjuksia ja ydinaseita peruskaluston kuten miinojen lisäksi.

Sissijoukkue ja sen johtaja pyyhkäistään kädenkäänteessä venäläisten asevoimilla taivaan tuville. Isäni aikanaan sissinä tiesi, että se oli viimeinen sota, jossa voitiin niin kevyillä voimilla pistää hetkeksi hanttiin suurvallalle.

Jos NATOon halutaan niin varmistetaan, että se varmuudella tuo välittömän ja riittävän sotilastuen Suomen jouduttua hyökkäyksen kohteeksi eikä luoteta naivisti johonkin artikla viiteen, joka on täysin lepsu ja epämääräinen pykälä kannaltamme. Varmistetaan myös se, ettemme sitoudu NATOn kautta USAn ja EUn ulkopolitiikkan vaatimiin sotiin EUn ulkopuolella milloin missäkin.

Otetaan järki käteen ja puhutaan sekä tehdään jotain järkevää eikä kouhoteta.

 

 

+17
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu