Identiteettikriisini

Viime vuosina olen kasvavassa määrin lukenut valtamediasta ihmisten identiteettikriiseistä. Olen aina nauranut niille hyväntahtoisen huvittuneena ehkä lievästi pilkallisestikin. Kyllähän jokainen tietää itsensä ja mikä on.

Nyt olen äkillisesti joutunut epävarmuuden tilaan. 

Tiedän kyllä tasan tarkkaan, että olen hetero ja että sukupuolia on vain kaksi, että olen eläkeläinen, konservatiivi arvomaailmaltani, huumevastainen,  maahanmuuttaja, Pride -porukoille naureskeleva, isänmaan etua ajatteleva enkä rintamakarkuri tai veronkiertäjä.

Kyse on paljon vakavammasta identiteetin pirstaloitumisesta luettuani Lauri Paavolan blogijutun Audi -miehistä kts linkki lopussa.

 

**

En tiedä mikä olen autoidentiteettinä. Olenko Audi -mies vai mikä. Tämä asia vie jo yöunenikin ja mielenterveys horjuu. Monivuotinen terapia lienee edessä.

Miten ratkaista autoidentiteettini. Olen ollut elämäni aikana useiden Audien (5) lisäksi kuitenkin myös Mersun, Bemarin, Nissanin, Renaultin, Subarun, Fordin, Lancian, Volkkarin (5), Peugeotin, Alfa Romeon, Mazdan (2), Volvon (3) ja Opelin (5) omistaja.

Pyydän apua ongelmaani identiteettiongelman keksijältä eli vihervasemmistolta.

 

 

+4
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu