Ilmastohömppä Suomessa on koomista

YK on julkistanut tilannekatsauksen ilmastotoimien edistymisestä globaalisti. Raportti on tarkoitettu loppuvuoden kokoukseen Glasgow’ssa.

Meillä vain unohdetaan polkiessa fillarilla hankien keskellä ja sähköautoihin säästäessä, ettei toimillamme ole mitään merkitystä vaan lähinnä taloudellista haittaa itsellemme.

**

YKn mukaan vain 113 maata on konkreettisesti sitoutunut yhteensä 12% päästövähennyksiin vuoteen 2030 mennessä. Jotta Maan keskilämpötila nousisi vain 2 astetta, olisi kokonaispäästöjen vähennyttävä tuona aikana 25% vuoden 2010 tasosta.

On kuitenkin niin, että YK ennustaa globaalien päästöjen kasvavan 2030 mennessä 16%.

**

YKn etäkokoukseen eivät edes viitsineet osallistua mm suurten ilmaston muuttajien päämiehet Intiasta, Brasiliasta ja Kiinasta.

**

Edellistä taustaa vasten ovat suomalaisten päästötalkoot ja elokapinat yhtä tyhjän kanssa.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu