Ilmastohössötys rakentamisessa on turhaa

Suomen kaupunkirakentamista uhkaa slummiutuminen järjettömän ahtaan rakentamisen takia. Järjettömyys korostuu siksi, että rakentamistavan hulluus korostuu sen tarpeettomuuden sekä motiivien takia.

Motiiveiksi esitetään ilmastomuutoksen torjunta ja rakennusmaan puute, molemmat ovat täyttä puppua.

Suomessa ei ole yhtään kaupunkia, jossa olisi rakennusmaasta puutetta, vaikka kaikki asuisivat omakotitaloissa. Kuntarajat ovat lisäksi täysin keinotekoisia, ne voidaan muuttaa valtiovallan toimesta.

Mitä tulee tehorakentamiseen niin sen päästöjen vähäisyys on humpuukia. Nykyinen pientalorakentaminen yltää aivan yhtä pieniin päästöihin ja on ainut vapaan ihmisen asumismuoto. Lapsilla on oikeus kasvaa kodissa, jossa perhe ei asu kuin ahtaissa kanahäkeissä päällekkäin ja limittäin sekä oikeus luontoon kotipihassaan asvalttihelvetin sijaan.

Lopultakin Suomen tai pääkaupunkiseudun slummirakentamisella ei ole mitään vaikutusta maailman ilmastoon.

Koko rakentamisen ilmastohössötys Suomessa on mielenvikaista puuhaa.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu