Ilmastokokouksen farssi Egyptissä

Syntyessäni Egyptin väkiluku oli 21 miljoonaa. Maailman väkiluku oli 2.500 miljoonaa.

Käydessäni Egyptissä ensi kertaa 70-luvulla  väkeä oli 38 miljoonaa.

Nyt egyptiläisiä on 107 miljoonaa ja maailman väestöä 8.000 miljoonaa.

Suur-Kairossa on noin 22 miljoonaa asukasta eli neljä kertaa Suomen väestö. Paikka on maailman saastuneimpia.
Egyptissä käy vuosittain noin 13 miljoonaa turistia. Sharm-el-Sheikh on turistirysä, jonka riutat tuhoutuvat vauhdilla.

Tällainen paikka oli siis valittu YKn ympäristökokousta varten. Todella mauton teko.

**

Ilmastokokoukseen menijät tarvitsivat vähintään useita satoja lentoja, vaikka ne olisivat olleet vain suoria lentoja. Päälle saastekuormaan tulevat paikalliset kuljetukset ja ehkä 40.000 osallistujan jätökset.

Kokouspaikan valinta oli farssi. Siellä ei edes markkinoitu kondomeja ja ehkäisypillereitä kuten olisi voinut kohtuudella olettaa. Pääministerimme kävi paikan päällä byrokraattilauman kanssa puhumassa puuta heinää.

On myös farssi, että sukupuuttoon kuolevan  Suomen kansan poliitikot ja byrokraatit menevät tällaiseen kokoukseen ja paikkaan, jonka kanssa meillä ei ole mitään tekemistä. Ehkä Marinin hallitus pitää tärkeänä, että Suomi suojelee omilla toimillaan egyptiläisten ilmastoa ja oikeutta saastuttaa sekä lisääntyä holtittomasti. Kummallinen on viherpunaisten älynjuoksu.

+41
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu