Ilmastovauhkoille

Ympäristötietoisuuden luullaan olevan jotain uutta ja Suomen kansan olevan suuria ilmaston järkyttäjiä.

Luulo ei ole tiedon väärti.

Kasvun rajoista jo vuosikymmeniä varoittanut Rooman Klubi täyttää 56 vuotta – “Ihmiset tarvitsevat kaksi planeettaa selvitäkseen, kun vain yksi on saatavilla
Ympäristön tuhon syy on ylisuuri väestö eivätkä suomalaiset. Sen tiesi Rooman klubi jo 1960.

Ihmisiä oli 1960 3.017 miljoonaa. Nyt meitä on noin 8.050 miljoonaa. Lähtekää nyt vihreät älytapit kotiinne miettimään ketkä ilmasto-ongelmia ovat siheuttaneet ja edelleen sen syntitaakan omistavat.

Ymmärtäkää herneellänne, ettei ilmastomuutosta estetä suomalaisten per capita päästöistä saarnaamalla. Menkää muualle saarnaamaan ja  istumaan kaduille.

Jokainen lisäihminen on se suurin ympäristörasite.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu