Isäni pyynnöstä

Isäni oli yli 100v ikäinen rintamaveteraani kuollessaan äkillisesti  2017.

Hänen pyynnöstään suruliputan 6.12. Suomen itsenäisyyden muistopäivänä.

Hän näki maamme itsenäisyyden luovuttamisen ulkovalloille raukkamaisena tekona ja pilkantekona  rintamamiesten uhrauksille.

Ensin maamme sotkivat äärivasemmistolaiset, kommunistit sekä perinteisten arvojen pilkkaajat, vihreät kaupunkislummien rakentajat, lopulta maan turvallisten rajojen poistajat sekä EUn tulonsiirtounionin ja ulkopuolisen harvainvallan kumartajat omien etujensa ajamiseksi.

Kiitos teille siitä.

Kuva: Sisäministeriö

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu