Italia toimii oikein ja estää laitonta vaellusta maahan

Italiaa on rasittanut jo vuosia Afrikasta tuleva maahan tunkeutuminen. Asia johtuu afrikkalaisten salakuljetuksesta Italiaan Välimeren etelärannoilta.

Ikävin ilmiö ovat ulkomaisten järjestöjen laivat, jotka ”pelastavat” muukalaisia Välimereltä juuri Italiaan.

Nyt Italia aikoo takavarikoida alukset, jotka omine lupineen rahtaavat väkeä Italiaan eivätkä takaisin Afrikkaan tai aluksen kotimaahan.

Ohessa kuva Italian etelään Kalabriaan tulleesta laivasta, joka on saksalaisen Sea Eye- järjestön paatti.  Järjestöllä on neljä alusta. Alus todennäköisesti takavarikoidaan kuten oikein onkin.

Massavaelluksia yli EUn eli Schengen-alueen rajojen ei tule hyväksyä tai tukea. Sille ei ole mitään oikeutusta tietäen vaellusten keston ja määrät.

Kysymys ei ole mistään satunnaisesta meripelastustapahtumasta vaan suunnitellusta ja jatkuvasta rikollisesta toiminnasta.

https://www.facebook.com/share/p/fZeKjhWNm6GUpPD8/

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu