Järki ja persut tulevat voittamaan maahanmuuttopolitiikassa Suomessa ja EUssa

Cambridgen yliopiston fyysikko Sakari Puisto on hakemassa Perussuomalaisten puheenjohtajan paikkaa. Puisto sanoo harkinneensa asiaa pitkään.

Hän toteaa Iltalehden jutussa;

” Huoli huonosta maahanmuutosta heräsi minussa Englannissa vuosituhannen vaihteen jälkeen. Jos jokin vuosi pitäisi valita, se olisi 2001. Olen pitkään ajatellut kontrolloimattoman ja laajamittaisen maahanmuuton riskejä. EU-linjani on aina ollut vähintäänkin kriittinen. Tosin tunnustan hyvin sen, että Suomi on myös vahvasti hyötynyt EU-jäsenyydestä. EU:sta minulla on sekä myönteisiä että kriittisiä kantoja, Puisto kertoo.”

***

On toivottavaa, että puolueen johtoon saadaan uutta verta, mutta linja ja terve järki säilyy. Puiston lausunto on monen helppo hyväksyä ja vielä helpompi, jos on itsellä kokemusta mitä hallitsematon maata hyödyttämätön muutto tai demokratiaa halveksuva EUn hallinto aiheuttaa. Minulla on tuo ikävä kokemus ja siksi toivon Puiston kaltaisen henkilön pärjäävän vaaleissa.

EU eliitin nöyristely sekä viherpunainen naiivi unelma ihmismassojen vapaasta vaeltelusta on saatava tiensä päähän ja korvattava Suomea palvelevalla politiikalla.

 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ef4ef622-959e-4f8b-b922-a35b4ae06f07

+28
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu