Joe Biden jäi kameraan kaahailusta – persut vaikenevat

USAssa on julkistettu kohuvideo, jossa presidentti Joe Biden kaahaa urheiluautolla yleisellä tiellä ja ajaa kädet irti ratista. Lisäksi hän polttaa renkaita lähtiessään parkista ja vaarantaen monen amerikkalaisen polkupyöräilijän hengen. Osavaltion lähin pyöräilijä oli vain 100 mailin päässä. Ehdottomasti katsokaa video.

Suomen hallituksen, vihreiden sekä komisario Pasternakin tulisi kyllä esittää jollain tavoin paheksuntansa tapahtuneesta jo pelkästään ilmastonsuojelun ja lainkuuliaisuuden takia.

Tässä tulee myös mieleen vinkkinä ministeri Ohisalolle, että viimeistään yli 65v vanhuksilta tulisi ottaa kortti pois. Heistä ei enää ole auton rattiin. Mitä tästä tulisi Suomessa, jos jokainen vaari tai Sauli Niinistö ajelisi näin. Tämä käytös voi levitä Suomeenkin. On myös epätasa-arvoista, että harvalla vanhuksella on varaa urheiluautoon.

Äärioikeisto eli persuthan eivät nytkään sano mitään ja Halla-aho vaikenee.

***

 

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu