Jos nyt möhlitte persut niin teitä ei äänestä enää kukaan

Erityisesti Yle jauhaa voimalla ohjelmissaan visiota siitä, kuinka persut möhlivät hallituspaikkansa ja Orpo joutuu hakemaan hallituskumppaneita vasemmistosta eli keskustasta, demareista, vihreistä, vasemmistoliitosta ja RKPstä.

Jos persujen johto pilaa mahdollisuutensa päästä hallitukseen niin heitä ei koskaan enää äänestä kukaan järkevä ihminen. Puolueesta tulee marginaalijoukko politiikassa. Sinne jäävät vain häiriköt ja juntit mölyämään maakuntiin.

On nimittäin niin, että yli viidesosa äänestäjistä on halunnut persut valtaan, jotta nämä toteuttavat äänestäjien haluamaa politiikkaa. Jos tämä ei toteudu, on puoluetta turha äänestää.

Muita puolueita äänestämällä ei mikään muutu vaan kaikki jatkuu vihervasemmiston linjoilla. Silloin olisi sama, jos Suomessa olisi vain yksi puolue, koska Kokoomuskin on puoliksi vihervasemmistolainen Pride-puolue ja vapaan maahanmuuton sekä rajoittamattomien EUn yhteisvastuiden kannattaja.

 

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu