Julian Assangen kohtelu on häpeä Suomelle ja EUlle

Häpeä EUlle ja Suomelle

Julian Assangen jahti on kestänyt vuosia. Edes Suomen johto ei puhu hänen puolestaan, mutta on huolissaan Lähi-idän sotarikollisten kohtelusta.

Munaton hallituksemme ei näe silmiemme edessä olevaa merkittävän kansalaisaktivistin oikeusmurhaa. Assange on Snowdenin ohella viime vuosikymmenten suurimpia oikeustaistelijoita. Niille, joiden eteen he ovat uhrautuneet, uhri on helmiä sioille sanojen varsinaisessa merkityksessä.

Assange ja Snowden olisivat tarvinneet turvapaikan EUsta

Me otamme EUhun sotarikollisia Lähi-idästä ja annamme heille turvapaikan ja ylläpidon. Miksi emme antaneet sitä täysin väkivallattomille oikeuksiemme puolustajille?

Koska olemme pelkureita.

Mitään rikosta eivät ole Assange ja Snowden tehneet – on vaan paljastettu rikoksia ja se ei voi olla rikos koskaan

Assange on Australian kansalainen, häntä syytetään teoista USAssa ja Ruotsissa, joita hän ei ole tehnyt USAssa eikä Ruotsissa. Assange ei ole USAn lakien alainen edes. Ruotsi osoitti selkärangan puutetta jahdatessaan Assangea tekaistujen raiskaussyytteiden perusteella. Nyt vapautuspäätöstä selitellään Ruotsissa epämääräisesti edelleenkään kertomatta totuutta. Se ei siedä päivänvaloa;

”Haluan korostaa, että kantaja on antanut uskottavan ja luotettavan kertomuksen tapahtumista. Hänen lausuntonsa on selvä, pitkä ja yksityiskohtainen. Mutta samalla katson, että todistusarvo on heikentynyt sellaisella tavalla, että edellytyksiä jatkaa tutkintaa ei enää ole”, sanoo apulaispääsyyttäjä Persson.

Selkosuomeksi tässä vetäydytään jutusta taktisesti. Jo kerätty näyttö ei riittänyt, sitä ei ollut. Ei se tässä ajassa mihinkään vanhentunut. Syytteellä pyrittiin saamaan Assange Ruotsiin ja luovutettavaksi USAan.

Sankarit

Assange ja Snowden ovat todellisia sankareita. He ovat paljastaneet useiden valtioiden törkeän kansalaisurkinnan ja urkintalakien väärinkäytön sekä rikolliset sotatoimet ympäri maailmaa. Näiden lisäksi teollisuusvakoilu sekä eri maiden valtiojohdon salakuuntelu kuuluu systeemiin, jota lännen suurvallat USA kärjessä harjoittivat ja edelleen harjoittavat.

Omiensa urkinta on erityisen häpeällistä.

Valtiourkintaa on valheellisesti perusteltu turvallisuudella. Totuus on ollut aivan toinen.

Vain syvä häpeä jäänyt

Hävetkää EUn ja Suomen johto ja poliitikot. Olette säälittäviä pelkuruudessanne puolustaa todellisia hyväntekijöitämme.  Hillotolppanne lännen byrokraattien eläkepaikoilla ovat teille tärkeämpiä kuin oikeus ja totuus.

 


Kuva: Totuuden kukka risukasassa.

© Juha Hämäläinen

 

 

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu