Juristien möhläykset valtiosopimuksissa

Juristeilla on valtionhallinnossa usein asiantuntijan ja neuvonantajan rooli. Heidän tulisi neuvoa valtiojohtoa, poliitikkoja ja ministeriöitä mm valtiosopimusten teossa.

Kuinka ollakaan juristit eivät hallitse tätä tehtäväänsä.

Otan esimerkiksi Suomen tekemät pakolaissopimukset, jotka ovat epäonnistuneita aivan perustuksiaan myöten.

Valtion ei tule hyväksyä mitään sopimuksia sellaisenaan. Pakolaissopimukset, jotka sitovat meitä YKn ja EUn komenteluun, on hyväksytty vakavasti puutteellisina. Niissä olisi pitänyt olla vastuita rajoittavia tekijöitä. Niistä tärkein oli massamuuton määräkaton asettaminen.

Jos määräkatto olisi sopimuksissa, voisimme sulkea Venäjän rajan tai lopettaa turvapaikkahakemusten vastaanoton halutessamme.

Juristit ovat mählineet osuutensa, joka on surkeiden sopimusehtojen hyväksynnän estäminen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+14
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu