Kai Mykkäsen migraatiohöpinät

Mykkäsen migraatiosekoilu jatkuu

Entisen ministeri Kai Mykkäsen kirjoitus tänään 18.11. Puheenvuoron blogissaan sinällään kertoo miksi maahanmuutto on saatu sotkettua Suomesss täysin. Ensinnä sotketaan Suomelle hyödyllinen ja haitallinen muutto yhdeksi puuroksi. Sitten yksinkertainen maahanmuuttoprosessi annetaan virkamiesten mählittäväksi.

Virkamiehiä on liikaa eikä liian vähän. He keksivät prosesseja, joita ei kukaan kaipaa ja lopputulos on jonotus ja vääräntyyppiset muuttovirrat, joiden takia on muuttajat niin tarkkaan syynättävä. Tulijoita riittää kehitysmaista sosiaaliturvamme takia eikä töiden.

Migri ja muut virastot tarvitsevat suuren remontin ja samoin lainsäädäntö. Mykkäsen olisi ministerinä ollessaan pitänyt tämä tehdä.

Mykkäsen harhat

Mykkäsen ja massamigraation kannattajien on kerrottava miksi on väenvängällä haalittava elintasopakolaisia kehitysmaista ja annettava ymmärtää tämän olevan työvoiman hankintaa maahamme, jossa on satojatuhansia työttömiä.

Me emme halua tänne lisää elätettäviä. Tästä kertoo osaltaan puolueiden kannatuksen muutokset. Menkää katsomaan Itä-Helsingin slummeja tai Itäkeskusta, jossa luuhaa vuodesta toiseen samat nuoret maahanmuuttajamiehet kahviloissa. Heitäkään ei ole saatu töihin eikä heidän puolisoitaan. Ainut mikä sujuu on perheenlisäys. Tätä väkeä on kymmeniätuhansia.

Kerro Kai kerro

Kerro Mykkänen, miksi ei meille tule väkeä töihin muualta EUsta. EUn kansalaisia on yli 500.000.000 kpl. He eivät tarvitse työlupia Suomessa eikä heitä tarvitse kotiuttaa. Migrinkin voisi kutistaa 10%iin nykyisestä, kun lopetetaan väen haalinta EUn ulkopuolelta kehitysmaista.

Ja kerro miksi Nokialle saimme fiksua väkeä ympäri maailmaa eikä työluvissa ollut mitään ongelmaa. Olisiko ollut niin, että fiksuihin hommiin sai fiksua koulutettua väkeä. Heitä tuli niin Intiasta, Kiinasta kuin Lähi-Idästä ja E-Amerikasta EUn ja USAn lisäksi. Kerro nyt Mykkänen miksi tahallaan sotket saman maahanmuuton otsikon alle hyödyllisen ja haitallisen muuton? Nehän ovat täydellisesti eri asioita, mutta et saa tätä ääneen sanotuksi.

Miksi kieroilet vai etkö vain ymmärrä?

 


Kuva: Miksi laskea omille kintuille Kai?

© Juha Hämäläinen

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu