Kansalla on neljä eri presidenttiä alueesta riippuen

Presidentinvaali selkeästi erottaa kansaa eikä yhdistä. Vaalipiirien tulokset kertovat siitä, että piiiristä riippuen olisi kertavaalissa presidentti joko Stubb, Haavisto, Halla-aho tai Rehn. Yksikään ehdokkaista ei tässä mielessä ole selkeästi koko kansan presidentti.

Yhteinen nimittäjä kuitenkin löytyy. Kansa ei halua vasemmistolaista presidenttiä eikä luota naiseen sen laidan ehdokkaana. Nuo virheethän tehtiin kerran ja siitä opittiin.

https://www.iltalehti.fi/presidentinvaali-2024/tulospalvelu/1-kierros#/10

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu