Katolisen kirkon tuore syntitaakka

Katolisella kirkolla ei mene kovin hyvin. Se on töpeksinyt pahasti vielä meidän elinaikanamme eikä vain menneinä vuosisatoina. Se ei ole oppinut mitään.

Olemme tuoreeltaan lukeneet uusista salaisista hautauspaikoista Kanadassa, jotka ovat olleet katolisen kirkon hallinnoimien opetuslaitosten mailla. Haudatut ovat alkuperäiskansojen lapsia.

Kuolleita on näistä haudoista löydetty jo toista tuhatta.

Näiden sisäoppilaitosten tehtävänä oli muuttaa laitosten lapset länsimaisen elämän oravanpyörään sopiviksi eli vieraannuttaa heidät pohjoisen intiaanikulttuureista ja metsäläiselämästä. Heistä piti tehdä nykytermein kunnon city-ihmisiä.

Lehdistö arvelee hautoja löytyvän lisää. Epäselvää on mihin nämä lapset ovat kuolleet. 1990 -luvulle mennessä lapsia riistettiin vanhemmiltaan 150.000 näihin laitoksiin, joissa heitä pahoinpideltiin pappien toimesta.

Samasta touhusta jäivät jokin aikaa sitten kiinni Irlannin katoliset sisäoppilaitokset.

**

Ranskassa saatiin juuri julki raportti pedofiliasta Ranskan katolisissa kirkoissa. Uhreja on yli 300.000 ja tekijöitä noin 3.000.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008310747.html

**

Pelkästään USAssa ovat katoliset seurakunnat maksaneet pedofiilipappien uhreille 90 -luvulta lähtien lähes 4.000.000.000 USD vahingonkorvauksina ja vaikenemisesta.

Monet katoliset seurakunnat ovat menneet maksukyvyttömiksi tässä touhussa. Ne keksivätkin Vatikaanin hyväksynnällä siirtää varallisuuttaan piiloon säätiöihin, joille kuuluu mm hautausmaiden ja köyhien hoito.

**

Katolinen kirkko on globaalisti piilotellut pappejaan ja näiden tekemiä seksirikoksia. Syyllisiä on aivan kirkon ylimmässä johdossakin.

Rikoksia tehneitä pappeja on komennettu papeiksi muihin maihin, joissa he edelleen saaneet toimia alaikäisten kasvattajina.. Heitä on otettu myös Vatikaanin suojiin erityisprojekteihin aivan viime aikoinakin.

**

Katolisen kirkon syntitaakka on melkoinen myös pervoilun alueella ja talousrikoksissa.

Vatikaanin papiston keskuudessa on homostelu hyvin yleistä julkisuuteen tulleiden paljastusten perusteella. Yksi pateettisin tapaus oli muutama vuosi sitten Roomassa, jossa katolinen pappi piti puolipukeissa messun homobileissä ja meni sitten makuuosastolle seksipuuhiin nuoren homon kanssa. Tapauksen kuvasi salaa paikallinen lehtimies.

**

Katolisen kirkon papisto on veljeillyt ammattirikollisten kanssa niin Italiassa kuin Amerikoissa. Mafian nokkamiehet ovat olleet paikallisten seurakuntien arvostamia lahjoittajia ja toisaalta Vatikaanin sijoituskohteita.

Vatikaanin pankki on jäänyt lukuisat kerrat kiinni rikollisten rahanpesusta ja hämäristä sijoituksista. Tämä rikollisuus ja pedofiilitouhut ovat niin tiukassa kirkon papistossa, ettei edes natsitaustan omaava aiempi paavi Ratzinger saanut asiaa korjattua vaan erosi.

Saksassa Limburgin piispa Tebartz-van Elst jäi  kiinni muutama vuosi sitten käytettyään omin luvin virka-asuntonsa remonttiin 30 miljoonaa € kirkon varoja. Hän oli siinä sivussa tilannut itselleen työsuhdeautoksi kalleimman 700-sarjan BMWn ja kylppäriinsä ammeen, jonka hintalappu oli 50.000€. Tämä oli nyt vain yksi esimerkki toiminnan tasosta.

Piispa ei joutunut puuhistaan mihinkään vastuuseen vaan sai 2015 paavin alaisuudessa Roomassa tärkeän opillisen neuvonantajan toimen.

Katolisen kirkon kiinteistöomaisuus on valtava. Kirkko tunnetaan kaikkialla härskinä kiinteistökeinottelijana ja ahneena vuokraisäntänä.

**

Lukemattomia pedofiliafikoksia tulee ilmi koko ajan vuodesta toiseen Australiasta, Kaakkois-Aasiaan, Eurooppaan ja Amerikkoihin. Sama koskee väkivaltaa kirkon ylläpitämissä oppilaitoksissa.

Pappien selibaattivaatimusta on syytetty seksirikosten perisyyksi. Itse en tähän usko lainkaan. Terve mies ei koske lapsiin vaan hänen seksiobjektinsa on nainen. Pedofiilipappi käyttäisi hyväkseen edelleen lapsia, vaikka hän olisi naimisissa.  Samoin homo pappi olisi edelleen homo, vaikka saisi naida naisen.

Minkä sitä himoilleen voi. Kirkon vain olisi pitänyt suojella lapsia ja potkia hyväksikäyttäjät ulos.

**

Katolisella kirkolla oli jo ennestään runsas taakka toimistaan natsiaikaan. Vatikaani teki kir yhteiselon mahdollistavia myönnytyksiä ja sopimuksia niin Mussolinin kuin Hitlerin hallinnon kanssa myyden sielunsa kuten eräs puoluejohtajamme teki päästäkseen herrahissiin.

Vatikaani myös auttoi valtavan määrän natsirikollisia pakoon oikeudelta sodan loputtua. Kymmenet tuhannet natsit pakenivat Vatikaanin tuella oikeutta ja seilasivat turvaan Etelä-Amerikkaan ja Lähi-itään. Kirkko antoi heille rahaa, väärät paperit ja jopa etsi heille muualta työnantajat.

Tällaista kirkon toimintaa ei lasketa laupeudentyöksi vaan oikeuden pilkaksi. Olen aina ihmetellyt miksi kukaan sivistynyt suomalainen viitsii olla tällaisen epäonnistuneen näennäishengellisen yhteisön jäsen.

**

Lopulta on muistettava katolisen kirkon oppiharhat. Vatikaani on pitkän toimintansa aikana muuttanut kristinuskon hienointa ydintä keksimällä siihen uskoa väärentäviä lisäyksiä ja vääriä uskomuksia, joilla se on lisännyt omaa valtaansa ja vaurauttaan. Tämä harhaanjohtaminen jatkuu edelleen päivittäin.

 

 

 

 

 

 

+9
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu