Kehitysapurahoilla ei synny kehitystä

Suurin otsikoin lehdet kirjoittivat Nicaraguan vaaleista, joissa presidentit Murillo ja Ortega valitsivat jälleen itsensä ja tullevat uudelleen valituiksi.

Nicaragua on Väli-Amerikan maa, jossa on hiukan Suomea suurempi väestö eikä mitään järjestystä.

Maa on ollut vuosikymmenet sekaisin kuten niin moni muukin latinomaa. Suomi on tukenut Nicaraguaa yli 30 vuotta ja sadoilla miljoonilla euroilla.

Ortega ja Murillo kävivät Suomessa 1985 ja kansa hurrasi vapautustaistelijaa. Banderolleissa luki Viva Nicaragua libre! Siellä olivat varmaan torin laidassa Pekka Haavisto ja Erkki Tuomioja vilkuttamassa työväen diktatuurin alulle  Nicaraguassa.

Nyt tätä vapautta on maassa nautittu 35 vuotta eikä tästä vapaudesta näytä päästävän millään eroon. Kansa haluaa vapaat vaalit valitakseen jälleen jonkun öykkärin maan johtoon sukuineen.

Mikään ei muutu.

**

Suomen ei tulisi tukea näitä maita eurollakaan. Meillä ollaan huolissaan Puolasta. Se ei kuulemma ole oikeusvaltio ja siltä tulee poistaa EUn tuet, koska sen johto ei normalisoi meidän SETAn arvoja sekä oppeja eikä ota elintasopakolaisia.

Mitä jos aloitettaisiin EUn ulkopuolisista maista ja lopetetaan kaiken maailman junttien ja heimojohtajien tukeminen aivan kaikkialla.

Suomen vuosittainen kehitystuki on nyt ollut yli 1.200 miljoonaa € plus pakolaisten elatus eli ainakin 3.000 miljoonaa €, joka vuosi. Lisäksi rauhanturvaamisjoukkomme kustannukset pinon päälle. Kun Suomi liittyy NATOon niin kulut kasvavat, kun miehemme ovat mukana NATOn rähinöissä ympäri kehittymätöntä maailmaa.

**

Kehitysapumme pääkohteet ovat tällä hetkellä Afganistan, Myanmar, Etiopia, Nepal, Mosambik, Syyria, Tansania, Kenia ja Palestiinalaisalueet.

Näissä kohteissa on pääosiltaan vallassa eriasteiset yksinvaltiaat. Suomalaisten verorahat uppoavat niissä eliitin taskuihin ja aseisiin tai vapauttavat eliitin kähmimään enemmän maan varallisuudesta. Lisäksi upotamme satoja miljoonia Maailmanpankkiin ja lähes 20 YKn järjestön byrokratiaan.

YKn väki kehitysmaista asuu Genevessä ja New Yorkissa paraatipaikoilla ja ajaa premium -autoilla sekä pitää pentunsa kalliissa eliittikouluissa. Tätä rahoittaa suomalainen duunarikin.

Kannattaa jokaisen lukea entisen Kenian, Mosambikin ja Sambian suurlähettiläämme Matti Kääriäisen kirja Kehitysavun kirous,  jossa hän kertoo kuinka järjetöntä rahan syytäminen kehitysmaahan on. Hän kuvaa tätä touhua mm veden kantamisena kaivoon.

Se kertomus korjaa paatuneimmankin vihervassarin ideologisen taittovirheen hänen silmissään.

Laitetaan stoppi tälle hulluudelle.

**

Lopuksi opiskeluvideo suomalaisille ja poliitikoille maassamme sekä Brysselissä. With compliments to Tapani Lahnakoski.

 

 

 

 

 

 

+34
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu