Kenen asialla on professori Koskenniemi

Lakiuskovaisuus on valtiotason ulkopolitiikassa harjoitettuna maksimoitua idiotismia kuten on räksytys oikeusvaltioperiaatteesta. Syykin on selvä. Maailman ja tilanteiden muuttuessa nopeasti ei ratkaisuja ja niiden rajoja haeta lakikirjoista ja kv. sopimuksista vaan pragmaattisuudesta.

Kuten tiedämme ne kaikki lait ovat muutettavissa ja voidaan hyvin toimia odottamatta niiden muutoksia ja prosesseja silloin, kun on kiire reaalimaailmassa.

Kun juristit ryhtyvät puuttumaan valtion  reaalipolitiikkaan, ollaan vaarallisesti hakoteillä. Kyse tässä on siitä, että lakiasiantuntijat kärsivät vakavan arvovaltatappion, jos heidän vaivalla hyysäämänsä ja kontrolloimansa oikeusvaltion himmeli ei määritäkään mitä valtio tekee tai se saa tehdä.

Tämä kieroutuma on helppo nähdä professori Martti Koskenniemen lausunnoista, jotka eivät ikävä kyllä puolusta Suomea vaan lakiuskovaisuutta, joka vaarantaa Suomen.

Koskenniemi ei edes halua etsiä Suomen vaan ventovieraiden kannalta parasta ratkaisua maahantunkeutumisessa.

On vaikea ymmärtää koko Koskenniemen ajattelua. Onhan selvää, ettei kenelläkään Venäjältä itärajamme yli tallanneella ole  yleistä ihmisoikeutta tulla nimenomaan ja juuri Suomeen, eikä edes tarvetta sellaiselle oikeudelle. Heidän kulkureiteillään on  muita riittävän turvallisia maita.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu