Keski- ja Etelä-Euroopan on korvattava ympäristötuhonsa

Kyvytön teletappihallituksemme on myöntymässä EUn määräilyyn maamme luonnon ja metsien hoidossa.

Punavihreiden neuvottelutaidot ovat pyöreä nolla. Älynjuoksussakaan ei ole kehumista.

Hallituksemme ja MEPien tehtäviin kuuluu vaatia muun EUn valtioita korvauksiin luontonsa tuhosta ja liikaväestön haitoista. Mm Saksa, Portugali, Espanja, Italia ja Kreikka ovat hoitaneet leiviskänsä ala-arvoisesti. Ne ovat tuhonneet metsänsä ja villin luonnon ahneuttaan, siinä sivussa pilanneet viljelysmaansa ja lopettaneet pohjavedet.

Näiden maiden tulee aloittaa metsien uudelleenistutukset ja luontonsa suojelu. Uudisrakentamista tulee rajoittaa voimakkaasti ja samoin maahanmuuttoa. Tiestön määrää on pienennettävä tuntuvasti. Saksassa pelkästään teiden alla on 15% maan pinta-alasta.

Tähän ennallistamisurakkaan menee niiltä tuhansia miljardeja. Miten hallituksemme aikoo hoitaa asian ja lopettaa nöyristelyn? Meillä ei ole mitään syytä uhrautua edesvastuuttomien tuholaiskansakuntien edestä. Vielä vähemmän on syytä äänestää vihervasemmistoa tulevissa vaaleissaSe porukka joutaa kaikki solidaarisesti  kilometritehtaalle.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu