Kiinteistöjen myynti venäläisille lopetettava Suomessa

On mahdotonta ymmärtää, miksi Suomi sallii hyökkäyssotaa käyvän Venäjän kansalaisten ja yritysten ostaa edelleen  kiinteistöjä Suomesta. Maahan on uhannut Suomeakin sotatoimilla.

Vuonna 2023 venäläiset hakivat 151 kertaa lupaa puolustusministeriöstä kiinteistön ostamiselle Suomesta. Toissa vuonna venäläisten kiinteistöhankinnoista tehtiin ministeriölle lupahakemuksia peräti 275 kappaletta.

Viime vuoden lupahakemuksista kolmessa ministeriö päätyi estämään kaupanteon, eli epäämään luvan. Toissa vuonna ministeriö esti kaksi kauppaa./IL

Eihän tässä ole mitään järkeä. Olemmeko ihan pässejä?

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bfdc2d73-5974-4534-aa8d-0ad7401eaf69

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/243d1c58-9839-480d-a91c-2051beece365

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu