Kirkko iltalypsyllä Lehtisaaressa

Nyt on hieno oikeuslaitoksemme jakanut oikeutta ja tuominnut Lehtisaaressa kirkon vuokratonteilla olevat asukkaat maksamaan rajut tonttivuokran korotukset. Korotukset nostavat tonttivuokran 4,5 kertaiseksi eli 100m2 asunnon tonttivuokra on 450€ kuussa ja tietenkin sen päälle tulee asunnon yhtiövastike tai varsinainen asunnon vuokra. Lisäksi kiinteistöveron maksu siirtyy Seurakuntayhtymältä taloyhtiöille. Uuden vuokrasopimuksen pituus on vaivaiset 20 vuotta aiemman 50 vuoden sijaan.

Alueella asuu jo paljon eläkeläisiä, joilla ansiot tippuneet puoleen työvuosista. Juuri tässä vaiheessa ei kaipaisi suuria lisäkuluja maksuun. Mutta kirkko pitää kiinni oikeuksistaan korkeisiin vuokran korotuksiin. Tämä aiheuttaa myös sen, että asuntojen myynti vaikeutuu, jos olisi valmis muuttamaan poiskin. Ja myyntihinta tietenkin kärsii myös tämän ikävän julkisuuden takia.

Evlut-kirkko saarnaa meille syntisille ahneuden kiroista ja helvettiin joutumisesta. Samat ennustukset eivät näytä sitä itseään pelottavan yhtään. Leipäpapit ja kirkon byrokraatit eivät uskonsa oppeihin itse uskokaan, se on heille vain leipäpuu kuten joulupukille tarinat pukista ja tontuista.

 

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu