Kokoomus on nykyään vasemmistopuolue

Kokoomuksen Mykkänen ja Orpo kertoivat Kokoomuksen auttavan hallitusta saamaan läpi EUn tukipaketin.

Vähemmän miehekkäästi herrat hoitavat asian kuin lierot juristit kertomalla, että Kokoomus äänestääkin tyhjää eduskunnan käsittelyssä. Jokainen tietää, että tämä on aivan samanlainen kannanotto kuin jaa- tai ei- ääni.

***

Jos joku ihmettelee, miksei konservatiivi järki-ihminen enää äänestä Kokoomusta niin tässä on oiva esimerkki, puolue on  selkärangaton. Eihän sen riveihin kehtaisi edes kuulua.

Mieluummin äänestää vaikka kommunisteja protestina. Heistä on lopultakin vähemmän haittaa kuin Kokoomuksesta.

Kokoomus on valmis siihen, että Suomi tukee velkarahalla suuria meitä varakkaampia EU-maita. Onhan tuo käsittämätön teko huomioiden, että näillä päätöksillä käytännössä hyväksytään jatkuvat EUn sisäiset tuki- ja yhteisvelkajärjestelyt. 

Kannattaa lukea Korholan asiantunteva blogi aiheesta.

***

Kokoomus on nykyään vasemmistopuolue. Se on ehkä  vasemmiston oikeaa laitaa, mutta kuitenkin arvottoman moniarvoisen liberalismin ja vasemmiston sekasiitos.

Kokoomuksen Jan Vapaavuori toimii pormestarina hyvässä yhteistyössä vihervasemmiston agendan kanssa ja tuhoaa Helsinkiä. Kaupunkia slummirakennetaan ja tungetaan ihmiset asumaan ahtaisiin betonikoppeihin kuten aikanaan Neuvostoliitossa ja Varsovan liiton maissa. Neukkulassa asunnot olivat sentään halpoja, Vapaavuoren Hesassa hinnat pilvissä, iso osa väestä asuukin tukien varassa, kun ei varaa ostaa asuntoa. Tässä on yhdistetty sosialismin ja kapitalismin heikoimmat puolet.

***

Muistan kuinka Kai Mykkäseltä kysyttäessä mikä on maksimimäärä massamuuttajia, joita Suomi ottaa vastaan, hän vastasi, ettei tiedetä paljonko väkeä tänne kävelee. Ikäänkuin tuo olisi ollut jokin vastaus.

Nyt Mykkäsellä on sama ylimielinen ilme, kun hän kertoo itseensä tyytyväisenä tuoreimmasta teostaan. Orpo on johtanut puolueensa maantieojaan ja sinne se kuuluukin tällä pelillä.

Näin poliitikkomme toimivat pysyäkseen EUn palkkiovirkojen jakolistalla. Se lista laajenee koko ajan liittovaltiokehityksen myötä.  Kunnon chablis ja simpukkapaistos houkuttelevat Brysselissä muiden etujen ohella. Siinä odotuksessa unohtuu jo isänmaan ja kansan etu.

+27
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu