Kolumnisti Sanna Ukkolan rotuopit

Iltalehti tänään roduista ja rasismista

Lehden kolumnisti Sanna Ukkola kirjoitti kertomuksen rasismista viimeaikojen Suomessa. Hänellä oli kohteena persujen edustaja, joka on laukonut tarpeettomia useaan otteeseen.

Juttu jatkuu Ukkolan yleiseen kertomukseen siitä, ettei ihmisrotuja enää Suomessa tunnusteta. Se voi olla totta riippuen ihmisryhmästä, muttei se muuta sitä tosiaasiaa, että ihmisrotuja on aivan samoin kuin muitakin eläinrotuja ja niiden välillä on suuriakin eroja.

Geeniperimä ei kuulemma edes puolla tätä. Olemme samanlaisia perimältämme Ukkolan mukaan. No tuo meni naisen logiikan piikkiin. Hän haluaa, ettei ihmisiä saa erotella toisistaan.

Ihmisen perimä on lähes sama kuin simpanssin. Mutta ne pienet erot tekevät Ukkolasta ihmisen ja valkoihoisen eikä hänestä tullut karvaista simpanssia.

Poliittisen korrektiuden nimissä ei pidä kirjoitella asioita, joita ei ymmärrä.

Jokainen koiranomistaja tietää, että koirarotuja on liuta ja ne poikkeavat toisistaan suuresti ulkonäön, luonteen, älykkyyden ja muiden ominaisuuksien lisäksi, vaikka ne ovat geneettisesti hyvin lähellä toisiaan. Ihan sama pätee ihmisrotuihin. Tämän vaihtelun lisäksi tulee yksilötason vaihtelu.

 

 


Kuvat: © blogisti. Mustakarvainen schäfer.  Valkokarvainen westie. Erot ovat joka suhteessa merkittävät jo rotutasolla.

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu