Koululaiset riehuvat Helsingin yliopistossa

Koulukuri on heikentynyt nykyään yliopistoissakin. Koulunpenkiltä on esitetty vaatimus, että Helsingin yliopiston on irtisanouduttava yhteistyöstä Israelin yliopistojen kanssa, koska Hamas hyökkäsi lokakuussa Israeliin ja teki paljon ruumiita.

”Moni mielenosoittajista kokee, että yliopisto tukee Israelin sortopolitiikkaa ja kansanmurhaa yhteistyön kautta.”HS.

Nämä nuoret voivat tunnetusti kokea nykyään ihan mitä vain. Se ei kuitenkaan ole perusta päättää yliopiston asioista. Muutama koululainen on pitänyt telttaleiriä yliopistolla mieltään osoittaakseen.

Gazan tilanne ei ole mikään kansanmurha. Se on kaupunkisotaa, jossa on aina tullut paljon siviiliuhreja. Gazassa lapsiuhreja on paljon, koska väestö on nuorta. Muslimit ovat ahkerasti lisääntyneet pitkään eivätkä silti välitä lopettaa terroria. Sitä on jatkunut vuodesta 1948. Sota loppuu siihen hetkeen, kun Hamas antautuu.

Hamas ei pätkääkään välitä sodan uhreista. Sillä ei ole mitään aikomusta lopettaa terroria ja siksi ei myöskään Israel edes voi lopettaa sotatoimia.  Hamasin miljardöörijohto elää mukavasti Persianlahden maissa luksuselämää.

Tätähän nämä tietämättömät koululaiset eivät ymmärrä. Tyytyvät vain syvästi kokemaan asioita ja määräilemään yliopiston johtoa. Woke-maailma toimii näin.

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu