Kuka ja missä on potkupalloilija Promes – evvk

Hesarin urheilusivu kertoo tyypillisen jutun urheilijanuoresta, joka luuli voivansa tehdä mitä lystää, koska hän on sentään huippua potkupalloilussa. Ihmiskunnalle korvaamaton osaaja.

Hollantilainen kaveri piilotteli Venäjällä Hollannin oikeustoimilta. Juuri nyt hän on  Dubaissa sellissä, johon on tungettu useampi hollantilainen vanki, joista osa nukkuu lattialla. Vangit pääsevät kolme kertaa viikossa kuntoilemaan sellistä, mutta kuntoiluvälineet puuttuvat ressukoilta. Myös tuhkaluukku on vaarassa tässä vankilassa.

Jos käyttääntyy eli pysyy siistinä niin iltaisin pääsee käytävälle katsomaan töllöä ja puhelimeen soittamaan mamille. Ruoaksikaan ei saa tuoreita hedelmiä. Näin on kovat olot kivoilla kavereilla.

Promes on Venäjällä asuva monirikollinen ja etsinkuulutettu. Hän on rötöstellyt ainakin Hollannissa. Promesa on mm puukottanut serkkunsa ja osallistunut 1,3 tonnin kokaiinilastin salakuljetukseen Eurooppaan.

Promesa on potkupalloilija ja miljonääri. Hän ei ole hengissä säilyäkseen rikoksiaan tehnyt. Siksi hän on nyt juuri oikeassa paikassa eikä se voisi vähemmän kiinnostaa. Sama Dubain menettely sopii tällaisille tyypeille Suomessakin. Suosittelen lämpimästi.

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000010328707.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu