Kuka suojelee tiedustelupäällikkö Alafuzoffia

Suomen pääesikunnan ja EUn sotilastiedustelun päällikön vakoilusyytteiden tutkinta on kestänyt käsittämättömät yli neljä vuotta.

Kontra-amiraali evp. Georgij Alafuzoffia epäillään turvallisuussalaisuuden paljastamisesta, virkasalaisuuden rikkomisesta sekä kahdesta palvelusrikoksesta, joista toinen on muodoltaan törkeä.

On käsittämätöntä, että nyt oletetut rikokset ovat joko jo vanhentuneet tai pian vanhentumassa ja tässä asemassa ollut tiedustelun päällikkö ei ehkä ehdi edes syyteharkintaan.

Poliisi valittaa, että resurssit ovat vähissä ja kiinni jossain täysin toisarvoisessa Vastaamon tutkinnassa. Selitys on mauton.

Ei voi kuin epäillä, että epäilty amiraali on joidenkin suojeluksessa. Häntä junaillaan ulos tutkinnasta. Jollei häntä tutkita emme  saa edes tietää vuosiko hän mitä tietoja, keille ja mikä oli tekojen motiivi.

 

+21
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu