Kumman pää joutaa tutkittavaksi Antin vai Jussin

Kumpi on mielipiteiltään sairas Rinne vai Halla-aho?

Antti Rinne pitää Halla-ahoa älykkäänä, mutta mielipiteiltään maahanmuuton suhteen sairaana.

Näin hän kertoo tuoreessa kirjassaan;

”Pääministeri Antti Rinne arvostelee – Koko tarina (Into, 2019) kovin sanoin Halla-ahon mielipiteitä. Rinteen mukaan Suomi tarvitsee ulkomailta tulevia työntekijöitä.”

”Jussi Halla-ahoa ei kannata aliarvioida. Hän on älykäs ja taitava tyyppi, mutta mielipiteiltään sairas”, Rinne totesi ohjeistaessaan vajaa vuosi sitten puoluetovereitaan viime kevään eduskuntavaalikamppailua varten.”

Mikä on sairasta?

Rinne sotkee asiat. Suomi toki tarvitsee ulkomaista työvoimaa erityisesti vaativiin tehtäviin. Mutta köyhä velkainen Suomi ei kaipaa elätettäviä eikä väkeä, jonka sopeuttaminen kääntyy kantaväestön pakkoon sopeutua. Halla-aholla ei ole mitään hyödyllistä maahanmuuttoa vastaan. Jussi ei edes vastusta pientä pakolaisten määrää.

Kansan valinta on selvä

Kansa on kyllä Jussin takana tässä asiassa enemmän kuin Rinteen. Sehän tämä Anttia kismittääkin. Silti ei demareiden nokkamiehen kannata päätyä valehtelemaan ja panettelemaan kuten hän tekee. Se tuo toki lisää ääniä perussuomalaisille. Yhä useampi meistä pitkälle koulutetuista alkaa näkemään myös Suomen edun pidemmälle kuin juristi Rinne arvoineen.

Rinne ja hallituksensa voi miettiä miten Suomeen saadaan koulutettuja kulttuuriimme suoraan istuvia työntekijöitä EUn maista. Väkeä on yli 500 miljoonaa. Ei ole mitään syytä haalia väkeä kehitysmaista.

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu