Kumpi on pahempi, vihapuhe vaiko vihateko

Näyttelijätkin ottavat kantaa – se on trendikästä

Näyttelijä Paula Vesala kommunikoi kanssamme tänään poliitikkojen vihapuheista. Hän ei katso, että tällaiset vihapuhujat sopivat kansanedustajiksi.

Paula Vesala ei välttämättä edes tiedä mitä Tynkkynen on kirjoittanut. Uskonnon ja terrorismin yhteys on fakta eikä sitä piiloteta vihapuherangaistuksilla. Tynkkynen sai sakot ja joutuu miettimään kirjoituksiaan tarkemmin jatkossa.

Vihateot

Muslimit ovat tehneet lähes 36.000 terrori-iskua siviilejä vastaa kymmenissä maissa sitten syksyn 2001. Nämä eivät ole sotatoimia. Kaikissa iskuissa on kuollut tai haavoittunut yksi tai useampia siviilejä. Pääosa uhreista on ollut muita muslimeita.

https://www.thereligionofpeace.com/

On aikamoista vihapuhetta, jollei tästä saa puhua. Jokainen aikuinen tajuaa yhteyden ja tajuaa, että silti kaikki muslimit eivät ole terroristeja.

On kuitenkin lisättävä, että ainakin Englannissa muslimit hyvin yleisesti eli tasoa 30-40%sti hyväksyvät terroriteot, vaikka eivät itse niihin osallistuisi.

Paula Vesala ei ole varmaan näistä tietoinen vaan hänen aikansa menee facebookin päivityksiin ja huomion keräämiseen. Varsinainen ongelma eli vihateot ei häntä kiinnosta. On vain kiva osallistua ja päivittää facea.

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu