Kun apteekeilla menee huonosti niin se on vakava enne

Suomen taloutta uhkaa kaikkein vakavin enne tähän mennessä, jos uutista uskoo. Kun Apteekkariliiton kultapossukerhossa nyt pelätään 40% apteekeista menevän konkurssiin niin se on iso juttu.

Syy on kuulemma hallituksen leikkauksissa.

No totuus ei liene tämä millään tavoin. Leikkaukset ovat mitättömiä apteekkareiden ravintoketjun kannalta.  He tienaavat edelleen keskisuuren yrityksen toimitusjohtajan tasoisia palkkoja tai enemmän pääosassa apteekkeja. Apteekkarit keräävätkin tyypillisesti muutamissa vuosissa mukavan omaisuuden.

Samaan aikaan he maksavat todella pieniä palkkoja farmaseuteille ja apteekkiteknikoille.

Apteekin kannattavuuden säilyttäminen on myös yksioikoista vähentämällä nuppi tai pari rivistä vastaamaan kysyntää.

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/987bdd95-1b5d-4766-a0df-ab495ff8c4b2

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu