Lääkäreiden ilmastohölmöily Suomessa

Lääkäriliitot ovat Suomessa anoneet hallitustamme tekemään tiukkoja ja vaikeitakin toimia ilmastomuutoksen ehkäisemiseksi.

Eri lääkäriliitot ovat todenneet ilmastomuutoksen olevan suuri terveysuhka. Hammaslääkäritkin ilmeisesti katsovat hampaiden reikiintymisen lisääntyvän ilmaston muuttuessa. Liittojen vouhotus on niin älytöntä Suomeen kohdistuessaan, että on syytä vakavasti epäillä lääkäreiden älykkyyttä.

On ikävää huomata, että järkevinä pitämieni ihmisten olevan kouhottajia ilman suhteellisuudentajua.  Eihän Suomen hallituksella ole yhtikäs mitään tehtävissä ilmaston lämpenemisen estämiseksi. Meitä suomalaisia on niin vähän, 0,07% globaalista ihmismassasta, että tekomme eivät mitään muuta eikä pääosin maailmalla edes tiedetä missä Suomi on voidaksemme tulla seuratuiksi esimerkkinä.

Lääkäreillä ei myöskään riitä pokeria vaatia hallitusta pysäyttämään väestönkasvu ja vähentämään väestöä vaiheittain. Kaikki globaalit  ympäristöongelmat ja kriisit johtuvat vain ja ainoastaan ylisuuresta ihmisten määrästä. Suomi on moraalisesti tehnyt enemmän kuin osiutensa hoitaessaan ympäristöään. Suurin ymäristötekomme on pieni väestö ja asukastiheys.

Katsoisin fiksummaksi, että lääkärit alkavat vaatia vastuullisesti lääkärikoulutettavien määrän tuntuvaa lisäämistä, yksityisten lääkäriasemien veloitusten leikkauksia, terveydenhoidon yksityistämisen estoa ulkomaisten terveydenhuoltoyritysten haltuun, lääkäreiden veronkierron estämistä ketkuilemalla yhtiöiden kautta, kehnon vakuutuslääkärijärjestelmän purkua, kunnollisia korvauksia hoitovirheistä, käypä hoidon ohjeiden saattamista uusimman osaamisen ja lääkehoidon piiriin sekä akuuttina asiana rokotteiden hankintaa ajallaan.

Suomessa on lisäksi kymmeniä ja satojatuhansia ihmisiä, joiden henki tai terveys pelastettaisiin, jos lääkärit ajaisivat määräaikaisten sairausseulontojen tekemistä julkisessa terveydenhoidossa.

Pelkästään syöpäsairauksien tai diabeteksen osalta puhuttaisiin miljardisäästöistä sekä valtavien kärsimysten vähentämisestä, jos kansalaisia tutkittaisiin ennaltaehkäisevästi ja säännöllisesti.

Kyllä lääkäreille riittää oikeaakin tekemistä ilmastokouhotuksen sijaan, joka on ongelma, jota ei todellakaan  Suomessa ratkaista Marinin hallituksen toimesta

***

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007724096.html

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu