Lääke somen nuorille tuottamiin ongelmiin

Kun keskittyminen pätkii nuorella tärkeisiin asioihin, koulumenestys sakkaa ja moni kärsii kiusaamisesta somessa niin mikä lääkkeeksi?

USAssa Floridan osavaltion senaatissa on äänestetty somen käytön kiellosta alle 16-vuotiaiden osalta. Ylivoimainen enemmistö kannatti lakia (106-13). Laki on nyt lainsäädäntöprosessissa.

Tässä on lääke EUn ja Suomen nuorten vastaaviin ongelmiin. Kun kännykän räpläys loppuu niin Pisa-tulokset taatusti paranevat. Nuorten somessa vietetty aik on totaalia haaskausta ja pois terveestä elämästä. Addiktiot hoidetaan luopumalla addiktion aiheuttajasta ja tarvittaessa pakolla.

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-13010273/florida-ban-children-social-media-delete-accounts.html?ico=related-replace

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu