Lähde mukaan sotimaan

Ukrainan tilanteen kehittyminen kunnon sodaksi herätti ajatuksen lähdöstä mukaan sotaan. Täytyyhän jonkun tehdä jotain.

Olemme kokoamassa joukkoa sodasta innostuneita miehiä Suomesta. Erityisesti olemme tiedustelleet mukaan toimittajia, poliitikkoja, natottajia sekä kriisitutkijoita. Heidän joukossaan on ehkä eniten Venäjän vastaisten voimatoimien kovaäänisiä kannattajia.

Lisäksi olemme perustamassa  pataljoonan kokoisen eläkeläisyksikön, jossa joukko hyväkuntoisia eläkevaareja voi näyttää Putinille närhen munat. Mukaan pääsee, jos on voimassaoleva hirvenkaatolupa ja todiste hirven kaatamisesta.

Meillä on tavoitteena päästä matkaan viikon sisään kohti Ukrainaa, jossa tulemme motittamaan venäläisten sotilaskolonnan, jolla on mittaa jo 64 kilometriä. Tuo homma on suomalaiselle helppoa kuin heinänteko.

Sotilasharjoitukset pidetään viikon ajan päivittäin Kaivopuiston rannassa. Harjoituksissa palautetaan mieliin sulkeiset, poteron kaivaminen, juoksuhaudan vyörytys ja rivakka taakse poistuminen. Lisäksi kerrataan maastoviitan käyttöä ydinasehyökkäyksen sattuessa.

Näiden jälkeen joukko-osastot siirtyvät iltapäivisin Kehätien tuntumaan, jossa iltapäivän ruuhkaliikenne motitetaan ja suoritukset arvioidaan ja kellotetaan. Autoilijat vangitaan ja kootaan lähipelloille harjoitusvankileireille. Tätä toimintaa johtaa Vihreiden Uudenmaan piiri yhdessä Vasemmistoliiton kanssa.

Tule sinäkin mukaan miehekkääseen toimintaan. Aseet ja varusteet jaetaan Ukrainan rajalla. Suomalaisten joukkoyksiköiden komentajana Ukrainassa toimii kansainvälisten kriisien asiantuntija yo ja  siviiilipalvelusmies Pekka Haavisto. Hän hoitaa tehtävää epidemian takia etänä Ulkoministeriöstä Katajanokalla. Haavisto ylennetään prikaatinkenraaliksi tehtävän ajaksi.

Ryhmien, joukkueiden ja komppanioiden päälliköiksi nimetään innokkaimmat sotijat mediasta ja poliitikoista. Tarvittaessa heille annetaan tehtävän edellyttämä sotilasarvo määräaikaisesti. Eihän sivari tai tykkimies voi sotilasjohtajana toimia.

Toimi nopeasti, sillä reissuun on lähdettävä pian. Brittikenraali on jo kertonut Naton lähtevän sotimaan Venäjää vastaan Ukrainassa. Silloin on vaara, että tulee hukkareissu ilman prenikoita eli, ettei sotiminen jatku pitkään enään ydinsodan alkaessa, josta kenraali varoittikin.

PS. Operaatiosta tehdään samalla reality-ohjelmasarja. Sen esittää Yle syksyllä 2022.

 

+17
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu